avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea felului muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea felului muncii

Eu sunt angajata ca si Instructor. Compania la care lucrez a inceput un proces de disponibilizare, dar doreste sa ne pastreze pe mine si pe colegii mei pana la final, ÎNSĂ... vrea ca noi sa prestam servicii de confectioneri cablaje, fara a ne ne schimba incadrarea, salariul, etc. Aceasta functie este inferioara postului meu, are atributii nespecifice postului meu, si eu nu sunt de acord sa fac acest lucru. Daca nu mai are nevoie de noi, sa ne disponibilizeze.
Cum ar trebui sa procedez, deoarece nu sunt de acord sa prestez alt fel de serviciu, chiar daca imi ramane acelasi salariu.?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2022
Gianina Cosmina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gianina Cosmina , utilizator 16:58, 5 Februarie 2022
Nu semnați actele de modificare a funcției.
Problema e ca nu sunt acte aditionale, sau schimbare de functie, deloc. Compania vrea ca eu sa ocup alta functie decat cea din contractul de munca, la mica intelegere dintre noi si atat. Iar eu nu doresc acest lucru.

Cornel Vasile a scris:

Nu semnați actele de modificare a funcției.

Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2022
Gianina Cosmina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog frumos, un sfat serida serida Buna seara, Am fost in concediu de ingrijire copil, concediu la care as avea dreptul pana in luna noiembrie, dar din motive financiare am inceput serviciul ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie temporar smeagull smeagull Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Un angajat vechi va fi promovat pe o alta functie. Deocamdata, se doreste ca promovarea ... (vezi toată discuția)
Fisa post legislatia muncii Liviu Illie Liviu Illie Buna ziua. Imi desfasor activitatea intr-o companie multinationala in baza unui CIM si a unei fise de post, avand functia de manager de lucrari, pana cum ... (vezi toată discuția)