avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.In Septembrie 2012fiul meu a parcat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.In Septembrie 2012fiul meu a parcat neregulamentar ...

Buna ziua.In Septembrie 2012fiul meu a parcat neregulamentar și poliția locală in urma unei sesizări a ridicat mașina .Am fost sa ridic mașina și am platit 500 de lei la sediul unde a fost dus.Azi a venit poliția locală la noi ca trebe sa m-a prezint la ei ca nu am platit și amenda care ei au aplicat-o ,dar eu nu știam ca am de platit și o amenda am platit suma de 500lei de unde am ridicat mașina și am plecat acasă.azi mi-au zis ca mai am de plăti 500lei dacă nu îmi rețin permisul.este legal acest lucru?eu am citit și conform unui decret eliberat in 2017politia locală nu mai poate da amenzi ptr parcări neregulamentare.ce m-a sugerați sa fac sa plătesc amenda sau sa fac contestație?

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala-parcare neregulamentara TONovi TONovi Amenda Politia Locala parcare neregulamentara Am primit o amenda de la Politia Locala S5 pentru ocuparea fara drept a unui loc de parcare atribuit unei alte ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare cu greseli si cu posibile minciuni forzaL forzaL Am primit o amenda de catre Politia Locala pentru parcare neregulamentara. Recunosc ca nu am respectat indicatorul, dar trotuarul este foarte lat. Am parcat cu ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata Boros Boros Buna ziua. In data de 23/08/2014 mi-a fost ridicata masina din cauza parcarii neregulamentare intr-o parcare a unui hotel. In momentul in care m-am ... (vezi toată discuția)