avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Politia Locala-parcare neregulamentara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Politia Locala-parcare neregulamentara

Amenda Politia Locala parcare neregulamentara
Am primit o amenda de la Politia Locala S5 pentru ocuparea fara drept a unui loc de parcare atribuit unei alte persoane. Problema este ca autoturismul meu a fost parcat pe un teren viran din preajma parcarii si eu am plecat in concediu in afara tarii, timp in care primaria a inceput amenajarea terenului viran si au mutat-o pe locul de parcare al unui locatar din zona (unde am si gasit-o la intoarcerea din concediu). Desi nu pot contesta ca autoturismul a ocupat fara drept locul de parcare atribuit unei alte persoane, eu nu ma consider vinovat pentru ca nu eu am mutat masina acolo. cum as putea contesta contraventia si restituirea amenzii de la 500-1000 lei in baza HCL 101/2022 a sector 5.
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2022
TONovi, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:11, 29 Noiembrie 2022
Dacă sunteți în termen formulați contestație invocând argumentele menționate în postarea dvs,teoretic șanse aveți.Ar fi bine sa contactați un av măcar pt a va formula plângerea la procesul verbal de contravenție.Va trebui sa faceți dovada celor susținute cu un martor,poze ,corespondenta cu instituțiile etc.
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare politia locala pentru transmitere date conducator auto parcat pe locul unui abonat gorg0701 gorg0701 ziua buna tuturor ! in data de 18 iulie am vizitat niste rude in judetul Caras-Severin oras Resita parcand in apropierea blocului intro zona cu multe locuri de ... (vezi toată discuția)
Notele de constatare pentru parcări neregulamentare ale poliției locale freesergiu freesergiu Referitor la acele note de constatare pe care Politia Locala le lasa sub stergatoarele masinilor pentru parcarile neregulamentare,exista vreun termen de ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare hcl s4 24/2019 Adyconst Adyconst Rog un sfat. Speta: Ieri am primit o amenda prin posta de la politia locala S4. Amenda parcare in baza HCL S4 24/2019. PV de contraventie este pe numele meu, ... (vezi toată discuția)