avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Membru cotizant al unei Asociatii Judetene a ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Membru cotizant al unei Asociatii Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi

Daca un membru cotizant al unei Asociatii Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi solicita sa fie informat cu privire la sumele de bani colectate din cotizatiile membrilor, pe anul anterior si modul lor de folosire, precum si daca solicita o copie a planului de management al asociatiei respective( unde sunt stipulate sumele de bani ce constituie cotizatie pe zi, luna, an) , asociatia este obligata sa-i puna la dispozitie aceste lucruri ? Daca AJVPS-ul refuza sa informeze cetateanul despre cele solicitate, unde se poate adresa acesta ?
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: floring2000 , utilizator 18:14, 18 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate cotizatie ajvps botosani vlad196938 vlad196938 Va salut cu respect ! Am platit taxa de pescuit sportiv , cotizatia, anuala in iulie 2015. Logic ar trebui sa fie valabila pana in mai 2016 , nu ? La ... (vezi toată discuția)
Daca am o amenda penala in valoare de 300ron si o platesc mai am dreptul sa fiu membru vanator ? pmradu pmradu am luat o amenda penala in valoare de 300 ron pentru ca pe o autorizatie am mai trecut o pesoana in afara de cele 3 care erau trecute ca catre organul ... (vezi toată discuția)
Legislatie pescuit sportiv haiduc haiduc conform Ordinului 15 din 20-01-2011 privind practicarea pescuitului recreativ si sportiv, unele asociatii de pescari sportivi au primit in administrare, pentru ... (vezi toată discuția)