avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am o amenda penala in valoare de 300ron si o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am o amenda penala in valoare de 300ron si o platesc mai am dreptul sa fiu membru vanator ?

am luat o amenda penala in valoare de 300 ron pentru ca pe o autorizatie am mai trecut o pesoana in afara de cele 3 care erau trecute ca catre organul autorizat din cadrul ajvps . Imi puteti spune daca cu aceasta amenda am inteles ca ea se inscrie si in cazier, mai pot fi membru vanator in continuare ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:40, 24 Iulie 2012
AJVPS are un regulament pe care membrii inscrisi la AJVPS l-au citit inainte de a li se oferi posibilitatea de a fi membrii .Daca aveti acasa un regulament (copie) puteti sa-l cititi si veti vedea ce prevede regulamentul saub legea AJVPS ptr situatia in care va aflati.
Dispozitia legala care guverneaza desfasurarea activitatilor sportive respectiv vanatoarea,
prevede imperativ ca activitatea poate fi desfasurata de catre persoanele care nu detin completari in cazierul judiciar
Pe cale de consecinta ,conducerea asociatiei sportive din care faceti parte ,la proxima sedinta va analiza procesul verbal si va decide asupra situatiei dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate cotizatie ajvps botosani vlad196938 vlad196938 Va salut cu respect ! Am platit taxa de pescuit sportiv , cotizatia, anuala in iulie 2015. Logic ar trebui sa fie valabila pana in mai 2016 , nu ? La ... (vezi toată discuția)
Braconaj sau nu? casandralin casandralin Este considerata infractiune de braconaj fapta vanatorului posesor de permis de vanatoare si autorizatie de vanatoare colectiva daca inscrie in procesul ... (vezi toată discuția)
Expirare mandat presedinte, cd, cenzor unarcisa unarcisa Buna ziua. In cadrul unei asociatii expira mandatul de 4 ani al presedintelui, al vicepresedintilor, al membrilor Consiliului Director, precum si al cenzorului ... (vezi toată discuția)