avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1456 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa imi spuneti daca o primarie care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa imi spuneti daca o primarie care este preemptor de ...

Va rog sa imi spuneti daca o primarie care este preemptor de rang 3- vecin al unui teren supus vanzarii situat in extravilan in baza legii 17/2014 privind vanzarea terenurilor situate in extravilan cu modif si complet ulterioare, poate depune comunicare de acceptare a ofertei de vanzare si cum poate din pct de vedere legal sa faca achizitia?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . ... mihai.valeria mihai.valeria Buna ziua. Am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . Vreau sa vand unul dintre ele, acesta avand cadastru cu numar cadastral. Cum pot sa l scot din ... (vezi toată discuția)
Durata proces preemptiune pt achizitie teren extravilan misc misc Buna seara! Sunt in proces de achizitionare a unei proprietati imobiliare formata din 620 mp teren intravilan si 1319 mp teren extravilan ambele fiind initial ... (vezi toată discuția)
Imputernicire la notar ContSters359110 ContSters359110 verisoara mea spune ca are de la unchiul meu( tatal ei inca in viata) imputernicire de la notar , cum ca, poate sa vanda un teren parte a unchiului meu. ... (vezi toată discuția)