avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua . Tatal meu a fost rugat de o vecina sa fie ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua . Tatal meu a fost rugat de o vecina sa fie girant ...

Buna ziua . Tatal meu a fost rugat de o vecina sa fie girant in doua ceredite pe numele parintilor ei in 2017 la CARP , acestia au decedat , vecina fiind Beneficiarul nu a mai platit ratele , acum tata este executat silit , reprezentantii CARP refuza sa dea orice informatie fara Certificatele de deces ale inprumutatilor stiind ca sunt decedati , vecina refuza sa le dea. Ce pot face pentru a afla restul ramas de plata si recuperarea banilor opriti pana la momentul de fata . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:07, 10 Martie 2022
sa o dea in judecata pe vecina in calitate de mostenitoare.
sa apeleze la avocat
Banii pot fi recuperați de la moștenitori, dar să se grăbească. Daca nu se descurcă singur, să angajeze un avocat, și sa ceară cheltuirlilr de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant la banca pentru o persoana decedata lupu mihaela lupu mihaela Buna seara. Va rog sa ma ajutati intr-o problema:tatal meu a girat pe cineva, care in urma cu 5 luni a decedat.De atunci nimeni din familia lui ( are o fiica, ... (vezi toată discuția)
Banca maryusik_pdr maryusik_pdr buna ziua.tatal meu a avut o rata la banca si a platit-o cat timp a trait si el acum a murit.deci el cand a facut rata la banca nu i-a trebuit nici girant nici ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatal meu are un credit dechis la o entitate tip ifn, ... rzlate@yahoo.com rzlate@yahoo.com Buna ziua. Tatal meu are un credit dechis la o entitate tip IFN, CAR METROPOLITAN, punand ca girant unul dintre prietenii sai. In urma acestuia, ramane ... (vezi toată discuția)