Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Rog un raspuns, Pe data de 01.03.2021 m-am angajat. Pe data de ...

Rog un raspuns,
Pe data de 01.03.2021 mam angajat. Pe data de 01.11.2021 am întrat in concediu prenatal, 25.01.2022 am nascut.
Concediu postnatal cele 126 de zile se inchie pe 08.03.2022.
Cei de la firma mi au suspendat contractul cu data de 15.02.2022..este normal?
Nu pot beneficia de indemnizatie. Din acesta cauza.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:55, 10 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu ce articol v-au suspendat c.i.m.?
Mulțumesc pentru răspuns, pe decizia de suspendare nu este scris niciun articol.

Cornel Vasile a scris:

Cu ce articol v-au suspendat c.i.m.?

Nu are cum sa nu fie mentionat .... postati daca puteti textul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postnatal - fat nascut mort MamicaCluj MamicaCluj Buna ziua, Va rog mult sa ma lamuriti de cate zile de concediu postnatal beneficiez in cazul in care am nascut un fat mort la 28 de saptamani. Nu am ... (vezi toată discuția)
Concediu copil Elena Florescu Elena Florescu Buna ziua...am si eu o nelamurire..am fost insarcinata si am intrat in concediu de la 1 mai,si am nascut pe 11 iunie.Cei de la primarie mi.au spus ca dupa 42 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere si ingrijire copil Nicolaescu Simona Nicolaescu Simona Am nascut pe data de 11 iulie .Sunt in concediu prenatal din data de 08.06.2012.Pot benficia de cele 126 zile de concediu medical si dupa ce am nascut sau este ... (vezi toată discuția)