avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. As-i avea urmatoarea intrebare. Fiind ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. As-i avea urmatoarea intrebare. Fiind angajat ca Inginer ...

Buna ziua.
As-i avea urmatoarea intrebare.
Fiind angajat ca Inginer (conform cod COR) in perioada 2007-2018, avand in fisa postului ATRIBUTII DE SOFER PROFESIONIST (in cadrul atributiilor mele am condus pentru firma la care lucram ca inginer , autoutilitare peste 3,5 Tone -pot dovedi cu foi de parcurs, facturi, si fisa postului).
Intreabrea fiind daca atributiile din fisa postului (anexa la CIM) se pot considera ca si vechime . Mi-ar trebuie vechime , deoarece este o cerinta esentiala pentru ocuparea unui post bugetat. De mentionat ca lege ca si conditie nu este sepcificat ce fel de vechime se solicita doar vechime.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 15 Martie 2022
Atributiile din fisa postului (anexa la CIM) nu se pot considera ca si vechime .

Munca prestata in temeiul unui contract individual de munca constituie vechime in munca.
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post srl co.mihai co.mihai Buna ziua! Am infiintat zilele trecute un SRL, in statutul caruia sunt asociat unic si administrator. Vreau sa-mi fac si CIM la SRL-ul infiintat, dar COR-ul va ... (vezi toată discuția)
Studii de specialitate si vechime in specialitatea studiilor elff elff Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs de angajare pentru postul de administrator de retea calculatoare. Conditii de participare: studii tehnice ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor? Alina Simina Alina Simina Doresc sa ma înscriu la un concurs la o instituție a statului și aici mi se cere vechime in specialitatea studiilor necesară ocupării postului minim 6 ... (vezi toată discuția)