avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, In cazul in care tatal beneficiaza de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, In cazul in care tatal beneficiaza de stimulent de ...

Buna ziua,
In cazul in care tatal beneficiaza de stimulent de insertie pentru un copil pana la varsta de 2 ani si se va naste al doilea copil cand acesta va avea varsta de 1 an si 7 luni mai poate cere pentru al doilea copil indemnizatia de crestere? Cum se procedeaza?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 22 Martie 2022
Ar trebui sa intrebe la ANPIS/AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie rkinga6 rkinga6 Buna ziua, Din diverse parti am auzit ca pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa ma reintorc la munca inainte de a implini copilul 11 luni, ... (vezi toată discuția)
Revenire in concediu ingrijire copil dupa intoarcerea la munca cris777 cris777 Buna seara, Ma aflu intr-o situatie delicata si nu stiu ce sa fac. In urma cu o luna, inainte de a implini copilul 11 luni, am facut cerere pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere in cic dupa o luna de serviciu Cristina0Fl Cristina0Fl Buna ziua, Sunt mamica unui baietel nascut pe 14 iulie 2015. Am optat pentru CIC pentru un an de zile pana pe 14 iulie 2016. Reintoarcerea la munca ar fi ... (vezi toată discuția)