avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna seara. Am fost administrator la un proiect ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna seara. Am fost administrator la un proiect start-up pe o ...

Buna seara. Am fost administrator la un proiect start-up pe o perioada de cateva luni, in decembrie 2020 am facut cesiune spre un alt administrator, insa in noiembrie 2020 s-a dat o lege doar 50% din parti sociale se pot da unui alt administrator. Proiectul a fost respins de fondul de garantare ca 80% sa fie achitat acel credit punte. Atat compania,cat si garantul trebuie sa achite acel credit. Intrebarea mea, daca in ecuatie nu mai intra fondul de garantare, compania nu poate prelua tot creditul fara sa se mai tina cont de garant? Daca compania nu poate achita, garantul ar putea plati acei bani fara justificari asupra bancii?
Astept eventualele raspunsuri. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Start up nation - servicii crinna84 crinna84 Buna ziua , Sunt interesata de accesarea acestui program pentru a incepe o afacere in domeniul serviciilor. am discutat cu 2 consultanti in domeniu , insa ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene BogdanCos BogdanCos Buna ziua: De ceva vreme tot lucrez la un proiect, pentru infiintarea unei firme, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile (start-up). Proiectul meu se ... (vezi toată discuția)