avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

Buna ziua:
De ceva vreme tot lucrez la un proiect, pentru infiintarea unei firme, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile (start-up). Proiectul meu se incadreaza in Axa 3, masura 312. Este vorba de mediul rural. Pentru aceasta, maxim 70% din valoarea cheltuielilor eligibile sunt acordate din fondurile europene (asta in cazul in care este aprobat proiectul). Restul de 30% reprezinta cofinantarea din partea mea.
Acum, intrebarea mea este: daca, pentru o parte din cei 30%, imi fac un credit la o banca comerciala, acesta il pot garanta cu Fondul de Garantare a Creditului Rural?
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2010
BogdanCos, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 23:14, 24 Februarie 2010
intrebati la fondul de garantare a creditului rural

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondurile europene nerambursabile costy83 costy83 vreau sa deschid o fabrica de confectii in mediul rural,vreau sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile si ce documentatie este necesara? Doresc ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- sunt disponibile pentru start-up? Sov Consulting Sov Consulting Raspunsul este: pentru anumite afaceri si in anumite conditii fondurile europene sunt disponibile si unor societati comerciale noi (fara activitate economica ... (vezi toată discuția)
Informatii despre infiintarea unui imm balika peter balika peter Buna ziua. As dori sa infiintez o fabrica de producere a polistirenului expandat,am teren cu toate utilitatiile,informatiile necesare pt. demararea ... (vezi toată discuția)