avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara! Recent am fost la banca, BCR, sa ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara! Recent am fost la banca, BCR, sa refinantez un credit. ...

Buna seara!
Recent am fost la banca, BCR, sa refinantez un credit. Desi indeplinesc conditiile de eligibilitate, solicitarea mi-a fost refuzata pe motiv ca societatea la care lucrez are popriri pe cont. Cine e de vina pentru situatia aceasta si cum pot beneficia de produsul financiar in conditiile date?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:17, 7 Aprilie 2022
Daca banca nu vrea sa va dea nu va da. Nu avei ce face. Incercati la alta.
Am uitat sa spun in mesaj ca eu incasez veniturile la acea banca. Sa merg la alta, da, e o solutie, dar nu e cea corecta.

gi-jane2 a scris:

Daca banca nu vrea sa va dea nu va da. Nu avei ce face. Incercati la alta.

cert e ca nu ii puteti forta sa va dea credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu ipoteca rang i fara codebitor amaria79 amaria79 buna ziua pentru refinantarea creditelor existente banca ma obliga sa il includ in contractul de credit pe sot ca si codebitor, in ciuda faptului ca eu sunt ... (vezi toată discuția)
Modificare dobanda credit ipotecar in faza de analiza dosar maxia maxia Buna ziua, Am o mare problema: -in data de 19.04.2010 am depus la o banca o [b]cerere de refinantare [/b]a unui credit ipotecar contractat la BCR acum 5 ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit np cu ipoteca margareta_71 margareta_71 Buna ziua, Am 2 credite de nevoi personale cu ipoteca la aceeasi banca. Sunt credite separate , cu ipoteci separate. Am solicitat scrisoare de refinantare a ... (vezi toată discuția)