avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am pus în vânzare casa +teren aferent. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am pus în vânzare casa +teren aferent. Terenul ...

Bună ziua! Am pus în vânzare casa +teren aferent. Terenul se află în spatele casei, deci logic nu se poate vinde casa fără teren. Am respectat toți pașii cf Legii 175/2020 privind vânzarea terenului agricol obținând toate avizele necesare. Am găsit cumpărator și ne-am lovit la încheierea contractului la notar că trebuie plătit un impozit de 80 % la revânzarea terenului agricol, terenul având mai puțin de 8 ani de la cumpărare. Întrebarea este UNDE se poate plăti acest impozit? Nici un notar din oraș nu stie.... Sau ce posibilitate există pt a putea vinde acest teren+casă.

Alte discuții în legătură

Cine incaseaza impozitul de 80% pt tranzactia unui teren extravilan? Viorel Badea Viorel Badea Buna ziua, Mama mea detine un teren in suprafata de 2787 mp, fiind un singur imobil compus din teren agricol intravilan (1074 mp) + extravilan (1713 ... (vezi toată discuția)
Vânzare teren agricol drago55 drago55 În 2019 am cumpărat un teren agricol în suprafață de 65 de ari, pe care am vrut să plantez nuci. În 2020,datorita unor probleme personale, m am mutat ... (vezi toată discuția)
Conform legii 175/2020, ca sa vinzi n teren extravilan agricol ... ladriana ladriana Conform legii 175/2020, ca sa vinzi n teren extravilan agricol e nevoie de avizul de înstrăinare de la primărie (dupa ce se parcurg toți pașii prevăzută ... (vezi toată discuția)