Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fals in declaratie intr-un act de mostenitor

Buna ziua, As vrea sa stiu daca pot ataca un act de mostenitor, in cazul in care unul din mostenitori a declarat ca e necasatorit (el fiind casatorit, dar casatoria a fost oficializata in strainatate, si inregistrata in Romania ulterior dupa primirea actului de mostenitor) si care ar fi consecintele? Decizia de a face fals in declaratie a fost datorita presiunii si deoarece durata inregistrarii casatoriei in Romania dura mult timp. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:33, 7 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nicio relevanta.
Bunurile dobândite prin moștenire sunt bunuri proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare stare civila cumparator in contract de vanzare cumparare ContSters360976 ContSters360976 Cum se poate rectifica starea civila a cumparatorului intr-un contract de vanzare cumparare (din necasatorit in casatorit) (vezi toată discuția)
A doua casatorie oti_s oti_s O persoana casatorita cu un cetatean strain si divortata, in Spania, vrea sa se recasatoreasca in Romania. Actele de care are nevoie pentru a doua casatorie se ... (vezi toată discuția)
Recunoastere divort din sua valicta valicta m-am casatorit in romania si am divortat in statele unite unde locuiesc de 6 ani incoace. va rog mult sa ma ajutati sa deslusesc urmatoarele probleme: 1. cum ... (vezi toată discuția)