Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pentru un român, care are rezidență în Spania și este în ...

Pentru un român, care are rezidență în Spania și este în relație cu o filipineza, care ar fi calea de a o aduce pe această femeie în Spania, iar în timp aceasta să obțină un drept de ședere permanent?

Alte discuții în legătură

Baiatul meu este plecat in olanda de 8 ani. munceste, ... ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua. Baiatul meu este plecat in Olanda de 8 ani. Munceste, are casa cu chirie si are rezidenta permanenta. El este casatorit de 4 ani, sotia fiind ... (vezi toată discuția)
Viza in romania pentru un cetatean filipinez BogdanMMM BogdanMMM Salut , am o situatie putin complicata , vreau sa ma casatoresc cu o filipineza si nu stiu cum sa procedez , eu lucrez in Danemarca dupa casatorie nu ... (vezi toată discuția)
Rezident permanent mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog sa ma ajutai si pe mine in urmatoarea situatie. Cum se poate dobandi statutul de r[b]ezident permanent[/b] pe teritoriul Romaniei? Mai exact, ... (vezi toată discuția)