avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parintii mei au decedat,tata acum opt ani iar mama in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parintii mei au decedat,tata acum opt ani iar mama in urma cu ...

Parintii mei au decedat,tata acum opt ani iar mama in urma cu cateva luni.Eu si cu sora mea,in calitate de mostenitori vrem sa deschidem succesiunea dupa ambii parinti pentru un teren cu o casa pe el.In ultimii zece ani sora mea,pensionara si necasatorita a locuit impreuna cu parintii mei si pretinde o parte mai mare de mostenire deoarece a facut unele imbunatatiri la casa.Parintii mei au avut o pensie indestulatoare (tata fost politist) mai mare decat pensia surori mele (pe caz de boala)
Va rog sa-mi spuneti ce stabileste legea in acest caz.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:01, 19 Aprilie 2022
Legea stabileste drepturi egale intre mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota parte mostenire intre frati dinu marian cornel dinu marian cornel Buna ziua! Dupa decesul mamei (acum 13 ani), au ramas 4 surori, dintre care una singura a locuit si inca locuieste in apartamentul defunctei. Nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa 16 ani adriela6 adriela6 Va rog frumos sa ma ajutati. Tatal meu a murit in urma cu 16 ani si a avut o casa impreuna cu mama. Noi suntem 2 surori. Eu stau in casa parintilor si sora mea ... (vezi toată discuția)
Succesiune ion01 ion01 In 1997 am cumparat o casa (CU CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE) de la o persoana in varsta, necasatorita, fara parinti in viata si fara copii. In 2009 mi-a ... (vezi toată discuția)