avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenda pentru deseuri-politie locala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenda pentru deseuri-politie locala

Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat legat de o amenda data de catre politia locala pentru depozitarea desurilor langa incinta cu recipientele. Amenda s-a scris in data de 12.04, pentru fapta savarsita in 25.03, ora 08 dimineața. Mentionez ca nu am fost de fata si nici nu am aruncat atunci gunoiul, am sunat la politie si mi s-a spus ca mi-au gasit numele pe o cutie si asa au scris amenda. Avand in vedere ca umbla si alte persoane in gunoi si este foarte probabil ca acele persoane sa le fi lasat la întâmplare, as dori sa contest amenda. Ce sanse am sa se anuleze procesul verbal?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:14, 20 Aprilie 2022
Pai o sa aveti sanse daca incercati sa contestati cu argumentele aratate sau cu altele mai puternice.
De exemplu, as face niste fotografii persoanelor care scormonesc prin acele recipiente si le-as atasa la contestatie.
La noi la Iasi, dupa ce o parte dintre cei care se ocupa cu scormonitul prin gunoaie si fac multa dezordine, au dat foc la acele recipiente din plastic, pentru ca recipientele erau incuiate in niste tarcuri, Ei, au produs multe pagube, fapt ce a determinat autoritatile locale sa puna camere de luat vederi, pe domeniul public.
Acum s-au mai linistit lucrurile, dar tot mai gasim oameni certati cu legea. I=am mai fotografiat si noi, o parte dintre ei au fost identificati si, probabil s-au luat masuri,

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Invitatie pt clarifocarea gunoiului aruncat la ghena de bloc orsolya orsolya Buna ziua, In cursul zilei de azi sotul meu a primit o invitatie la politia locala \"pentru clarificarea unei siruatii\". Deoarece am insistat sa nu ... (vezi toată discuția)
Majorare taxa salubritate rain4est rain4est Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat ... (vezi toată discuția)