avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Dacă am o proprietate înainte de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Dacă am o proprietate înainte de căsătorie și ...

Buna ziua. Dacă am o proprietate înainte de căsătorie și în timpul căsătorie vreau să modific ceva la ea sau sa construiasc ceva pe lângă, întrebarea mea este cât este partea celuilalt partener. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:29, 5 Mai 2022
depinde asa de mult de distributia temporala a veniturilor si cheltuielilor incat e de preferat sa folositi regimul separatiei de bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun achizitionat inainte si in timpul casatoriei pain pain Buna ziua, Daca achizitionez un bun inainte de casatorie (exemplu: un apartament), ma casatoresc iar apoi divortez, va avea partenerul/a dreptul la acel bun ... (vezi toată discuția)
Regim de separare a bunurilor Urban123 Urban123 Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean strain si detin cateva proprietati (apartamente si terenuri) iar dupa casatorie voi achizitiona alte bunuri. Am ... (vezi toată discuția)
Bunuri dobandite inainte de casatorie DanielaMol DanielaMol Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc in scurt timp si as dori sa ma ajutati cu unele lamuriri. Sunt proprietarea unui imobil si unor terenuri. 1. Dupa ... (vezi toată discuția)