Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mă poate cineva ajuta cum să trimit un Gmail la judecătorie ...

Mă poate cineva ajuta cum să trimit un Gmail la judecătorie pnt a obține sentința definitivă de divorț online . Mulțumesc
Sentinta definitiva nu o puteti obtine online, este un document care trebuie sa poarte o stampila, mai mult ca sigur ca autoritatile statului unde veti folosi aceasta sentinta (stare civila etc.) va vor pretinde sa depuneti originalul
Sunati la judecatoria respectiva pt a afla ce variante sunt,daca puteti trimite cererea si taxa de timbru prin posta ,urmand sa primiti. tot prin posta sentința legalizata,daca depuneti cererea pe mail si o ridicati personal etc.
Sunati la judecatoria respectiva pt a afla ce variante sunt,daca puteti trimite cererea si taxa de timbru prin posta ,urmand sa primiti. tot prin posta sentința legalizata,daca depuneti cererea pe mail si o ridicati personal etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare judecatoreasca EmiB EmiB Buna ziua, am de legalizat niste hotarari judecatoresti prin care syunt anulate Procese verbale de contraventie privind rovinieta/Tinand cont ca aceste ... (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta definitiva gillu gillu Buna ziua. Creditorul care a obtinut o sentinta civila emisa de o Judecatorie dintr-un alt judet, poate solicita instantei prin cererea de legalizare acesteia ... (vezi toată discuția)
Divorț- sentință definitivă și irevocabilă Ana-Maria3732 Ana-Maria3732 Buna ziua! Am divorțat anul trecut și în Decembrie s-a finalizat divorțul prin hotărâre judecătorească. Divorțul a fost depus din străinătate la ... (vezi toată discuția)