avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara. Am un certificat Autentificare emis de RAR ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara. Am un certificat Autentificare emis de RAR in 11 ...

Buna seara. Am un certificat Autentificare emis de RAR in 11 Februarie cu termen de valabilitate 60 zile. Valabilitatea acestuia s a prelungit automat cu 90 zile de la 8 Martie- respectiv pana pe 6 Iunie? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:02, 28 Mai 2022
Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.

Apoi, luând în calcul faptul că starea de alertă s-a aplicat, potrivit HG 171/2022, până la 08.03.2022, persoanele care au documente expirate în această perioadă le vor putea folosi până în data de 6 iunie 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant expirata! dumitruRO dumitruRO Buna seara! Am viza de flotant expirata din luna august 2021. In 15 martie 2022 am primit sanctiune contraventionala pentru ca nu mi-am actualizat datele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! avem nevoie de o părere din partea dumneavoastră ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Avem nevoie de o părere din partea dumneavoastră cu privire la următoarea situație : - într-un articol de presă s-a spus că : ,, o ... (vezi toată discuția)
Valabilitate permis auto după încetarea stării de alertă radufl radufl Conform legii nr. 55/2020, valabilitatea permisului auto s-a menținut pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la ... (vezi toată discuția)