avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna . Buna ziua. Exista in codul muncii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna . Buna ziua. Exista in codul muncii un articol in care se specifica ...

Buna ziua. Exista in codul muncii un articol in care se specifica ca un angajat care isi ia concediu trebuie sa isi gaseasca singur o persoana sa ii tina locul? In sarcina cui intra ? A patronului sau a angajatului? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 16:48, 30 Mai 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista asa ceva in Codul Muncii ... in general, practica uzitata este ca cel care pleaca in Co isi gaseste inlocuitor...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista o astfel de prevedere in Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna carmen cristescu carmen cristescu Am si eu o problema care trebuie sa aiba o rezolvare. Deoarece sefa mea are draci pe mine si vrea sa ma sacaie sa-mi iasa sufletul nu imi aproba efetuarea ... (vezi toată discuția)
Buna o persoana lucreaza de anul trecut din februarie la un magazin ... Ingheta Ingheta Buna O persoana lucreaza de anul ttecut din februarie la un magazin alimentar.se lucteaza o zi si o zi liber.;asadar doua persoane.anul trecut in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna crisfloriana crisfloriana Buna ziua. Angajatorul ii poate impune unui salariat sa isi anuleze concediul de odihna in beneficiul altui salariat, in conditiile in care programarile pentru ... (vezi toată discuția)