avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare sot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare sot

Buna seara!
Sunt in divort si am un apartament luat inainte de casatorie. Sotul inca sta cu mine in casa si nu doreste sa paraseasca apartamentul pe motiv ca este si al lui.Face scandal si ma terorizeaza.Nu ma bate, dar ma streseaza si sunt facuta troaca de porci cu fiecare ocazie.Am chemat si politia si au zis ca daca nu ma bate, ei nu au ce sa ii faca. Nu il pot da afara fortat "nu noi v-am maritat, nu noi il scoatem afara"
Ce pot face eu, in afara de a astepta sa ma bata ca sa il pot scoate afara? Este deschis un dosar de evacuare din ianuarie, dar degeaba, pt ca nu a ajuns pe instanta care trebuia si a ramas in aer.
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2022
Lavisa1317, utilizator
Schimbați yala.
Sau mutati-va cu chirie sau la vreo persoana apropiata pana se soluționează evacuarea.
Se.poate solicita.ordin de protectie si pt abuz verbal,emotional/psihic ,nu numai fizic.Discutati cu av angajat.pt divort ce probe sa pregatiti din timp pt a avea sanse...
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce sepoate face in cazul in care divortul este pronuntat ... Alina Fraicor Alina Fraicor Buna ziua, ce sepoate face in cazul in care divortul este pronuntat si sotul nu vrea sa paraseasca locuinta ( bun exclusiv al sotiei cu act semnat de catre el ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Rezolvare conflict crisupelu crisupelu Buna seara! As dori sa stiu cum este considerata din punct de vedere legal urmatoarea notiune. Locuiesc impreuna cu sotul meu si copilul nostru in imobilul ... (vezi toată discuția)