avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, ce sepoate face in cazul in care divortul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, ce sepoate face in cazul in care divortul este pronuntat ...

Buna ziua, ce sepoate face in cazul in care divortul este pronuntat si sotul nu vrea sa paraseasca locuinta ( bun exclusiv al sotiei cu act semnat de catre el ca nu are nici un drept), ameninta cu rapirea copilului, ameninta cu moartea, face scandal? Toate acestea sunt inregistrate. Care este cea mai rapida metoda de a-l scoate afara? Copilul este deja afectat emotional de situatie. Se poate sa schimbe pur si simplu yala cand el este plecat?
Cel mai recent răspuns: Alina Fraicor , utilizator 16:54, 14 Noiembrie 2022
Ordin de protectie daca aveti dovezi in sensul comportamentului enuntat. SI evacuare prin hotarare judecatoreasca daca nu sunt indeplinite/probate conditiile ordinului de protectie.
El nu are nici un drept asupra imobilului. Nu ar trebui sa existe o forma prin care sa poata fi scos afara f repede?
Se poate sa schimbe pur si simplu yala cand el este plecat?

puteti si asa.

cand nu sunteti acasa, copilul l-ar putea primi.
corect e sa obtineti o hotarare judecatoreasca de evacuare.
F repede nu prea exista. Are la aceasta adresa domiciliul in cartea de identitate?
Prin ordin de protectie se poate obtine extrem de repede evacuarea! Luati ordin provizoriu de la politie, apoi obtineti prelungirea de catre instanta!

In ipoteza in care nu sunt intrunite conditiile obtinerii ordinului de protectie, va prevalati de procedura evacuarii, cu somatie prealabila prin care i se pune in vedere sa paraseasca locuinta in termen de 5 zile!

Alte discuții în legătură

Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)
Relatie concubinaj cu copil AlinaCecilia AlinaCecilia Am o relatie din care a rezultat un copil de 6 luni, dar este violenta fizica de 8 luni locuim impreuna in apartamentul luat prin prima casa pe numele meu cu ... (vezi toată discuția)
Evacuarea sotului in timpul divortului cristina1980 cristina1980 Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate. Sora mea, este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze. La ... (vezi toată discuția)