avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1369 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Oferta Enel neaplicata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Oferta Enel neaplicata

Bună ziua!
De la începutul anului 2022 tot am probleme cu Enelul, nu mi-au facturat pe ianuarie și februarie, am făcut sesizări la magazinul Enel, după care am primit facturile pana în luna martie și iar nu am mai primit nici pana acum.
În acest timp am mai mers la magazinul Enel, am făcut reclamație, intr-un final îmi spun ca am contractul expirat de la 30.11.2021.
Eu am primit oferta automata de la Enel în care este spacificat faptul ca dacă ei nu primesc nicio notificare din partea mea, acea oferta întra în vigoare conform art.23.3 din contractul de furnizare de la 01.11.2022.
După ultima reclamație mi-au cerut sa le trimit oferta primita pe e-mail de la Enel și copie CI, pentru a analiza, între 5 și 25 de zile.
Ar mai fi încă 5 zile pana la finalizarea celor 25 zile lucrătoare, sper sa primesc un răspuns.
As vrea sa stiu daca Enel a procedat corect, nu trebuia sa factureze conform noii oferte trimise ?

Alte discuții în legătură

Bună.in data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat enel, ... Pop I.S. Pop I.S. Bună.In data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat ENEL, care ne-a schimbat contractele de electricitate și gaze (noi având la electrica și eon ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o casă la țară cumpărată fără contor electric ... Test2022 Test2022 Bună ziua. Am o casă la țară cumpărată fără contor electric (a fost racordată la curent în trecut dar la momentul cumparării acesta lipsea - ridicat ... (vezi toată discuția)
Taxe lunare abuzive ptr asistenta tehnica - furnizor gaze & energie ... tomaion tomaion Va salut De aproape 2 luni ma zbat sa conving amiabil furnizorul de gaze si energie electrica sa inceteze sa mai factureze asa zisa \"Enel asistenta lunara\", ... (vezi toată discuția)