avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua. Am o factura emisa catre o persoana fizica ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua. Am o factura emisa catre o persoana fizica in valoare ...

Buna ziua.
Am o factura emisa catre o persoana fizica in valoare de 14350 lei. Cum se face corect incasarea acesteia : se poate o incasare de 10000 lei numerar la o data, urmata de valoarea ramasa ( exemplu 4350lei ) in alta zi tot in numerar? sau partea a doua se face prin transfer bancar ?
Multumesc.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 18:31, 17 Iunie 2022
Suma ce depaseste 10000 de lei se incaseaza numai prin instrumente de plată fără numerar.
10000 se poate face cash dar diferenta musai prin banca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O factura, cate chitante? ContSters63174 ContSters63174 Pe o factura mai mare de 5000lei, cate chitante se pot emite? (vezi toată discuția)
Incasare cash blueyes0577 blueyes0577 Am o factura emisa catre un client tot persoana juridica.Mi s-a spus ca nu plateste cash pentru ca e ilegal.Este adevarat?Nu stiu ce sa mai cred, plafonul de ... (vezi toată discuția)
Incasare factura mai mare de 5000 lei camicami camicami Buna, am emis o factura de 5600 lei.Clientul a platit ,pana acum,numerar cate 1000 lei in 3 zile diferite,astfel ca am incasat suma de 3000 lei cu 3 chitante ... (vezi toată discuția)