avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Nu mai am nici o resedinta in Romania ca sa pot sa mai ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Nu mai am nici o resedinta in Romania ca sa pot sa mai fac buletinul ...

Nu mai am nici o resedinta in Romania ca sa pot sa mai fac buletinul , iar acesta e expirat. In curand va expira si pasaportul si fara buletin valabil nu am sa pot sa-l reinnoiesc . Sunt stabilit definitiv cu proprietate in Irlanda. Ce solutii am ?
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
tandemus, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:28, 27 Iunie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Solicitati la ambasada/consulat un pasaport CRDS (cetatean roman cu domiciliul in strainatate). Nu veti mai avea nevoie de buletin, ci va veti legitima cu pasaportul CRDS care nu este un pasaport de calatorie ci in cazul dvs. un act de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Blocat in strainatate? genpop genpop Buna ziua. Sunt un cetatean roman care a trait in Romania pana la varsta de 17 ani, dupa care s-a mutat in strainatate. Sunt de 8 ani in strainatate si am ... (vezi toată discuția)
Crds lili888 lili888 Locuiesc in Italia de aproape 14 ani,am depus actele pentru a primi peste 2 ani circa cetatenia italiana.am CI care va expira in 2023 dar totodata nu mai ... (vezi toată discuția)