avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am primit o amenda de circulatie si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am primit o amenda de circulatie si permisul suspendat ...

Buna ziua,

Am primit o amenda de circulatie si permisul suspendat pentru viteza.
La rubrica mentiuni, agentul mi-a inmanat procesul versat sa scriu ce mentiuni am. La mentiuni am scris ca nu sunt de acord cu cele intamplate.
Intrebarea fiind: Cine completeaza mentiunile? Se poate constata nulitatea procesului verbal nefiind completat in totalitate de agentul contatator?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 16:17, 27 Iunie 2022
Aspectul invocat de dv nu reprezinta element care sa conduca la anularea PV
În principiu doar agentul constatator e desemnat de lege să completeze PV de contravenție, dar nu am văzut să fie strict interzis de lege ca și contravenientul sa completeze mențiunile. Ce-i drept nu am maiauzit/văzut un caz ca al dvs. Nu se constata însă nulitatea PV pentru asa ceva, cazurile pentru care s-ar constata sunt prevazute la art. 17 din OG 2/2001.
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2022
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal cnp gresit richy richy Buna seara, Am primit o amenda pentru traversare neregulamentara ca si pieton dar dupa ce am recitit procesul verbal am observat ca CNP-ul este scris gresit ... (vezi toată discuția)
Mentiuni pe procesul verbal turkn turkn Imi este neclara problema acestor mentiuni pe care contravenientul le poate face la intocmirea unui PV,eu ma refer aici la o amenda de circulatie ,in care pot ... (vezi toată discuția)
Când poate fi anulat un proces verbal de contravenție încheiat de un agent al poliției rutiere? c0sminvl c0sminvl Buna seara,am si eu nevoie de cateva informatii: 1.Faptul ca agentul nu mi-a precizat si nu mi-a spus sa scriu sau sa nu scriu daca am mentiuni poate duce la ... (vezi toată discuția)