avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Un refugiat irakian in Romania cu pasaport ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Un refugiat irakian in Romania cu pasaport de refugiat ...

Buna ziua. Un refugiat irakian in romania cu pasaport de refugiat emis de romania, cu domiciliul in romania, se poate casatori la o ambasada a romaniei in strainatate cu un cetatean irakian?
In romania nu vrea sa se casatoreasca.
Ambasadele pot oficia casatorii doar daca un cetatean este roman, sau exista exceptie pt refugiati ca ei nu au voie sa se intoarca acasa?

Alte discuții în legătură

Casatorie Mihaelap28 Mihaelap28 Buna ziua,cu o intrebare va deranjez,nepoata mea are dubla cetățenie română_sârbă,provine din o romanca si un sarb ,are pașaport romanesc dar ar vrea si ... (vezi toată discuția)
Se poate casatori ucrainean cu bielorusa in romania? si cum? Raymond T. Raymond T. Buna ziua tuturor! O intrebare, rog frumos. Caz concret: el ucrainian, ea cu pasaport Rep. Belarus. Ambii vin din Ucraina. Vor sa se casatoreasca in Romania, ... (vezi toată discuția)
Casatorie romanca - indian edit_estera edit_estera Buna ziua. Pt o casatorie cu un cetatean indian: ne putem casatori inca din prima sa vizita in Romania? Sau trebuie sa vina de mai multe ori? E nevoie de o ... (vezi toată discuția)