avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, Am o intrebare referitoare la actualizarea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, Am o intrebare referitoare la actualizarea declaratiei ...

Buna ziua, Am o intrebare referitoare la actualizarea declaratiei de avere. In ce situatii se actualizeaza? Eu am inceput activitatea in mai, am depus declaratia de avere in termenul de 30 de zile de la data numirii, incadrandu-ma in termenul de 15 iunie. Am primit atentionare ca nu mi-am depus declaratia de avere pana in 15 iunie, ca aveam obligatia sa o mai depun inca odata, adica sa o actualizez. Mentionez ca nu au intervenit schimbari fata de declaratia anterioara, declaratie depusa in termen.
Va solicit un punct de vedere la speta enuntata. Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Declaratia de avere si declaratia de interese lisav lisav Buna ziua, Sunt functionar public-Resurse umane si am primit prin Dispozitia primarului atributii referitoare Declaratiile de avere si interese ale ... (vezi toată discuția)
Declaratii avere+interese Taisa Taisa Buna ziua la toata lumea:) Rog specialistii sa-mi spuna si mie ce trebuie sa inteleg din: \" Persoanele prevazute de lege au obligatia sa depuna sau sa[b] ... (vezi toată discuția)
Actualizare declaratie avere si interese la incheierea colaborarii costud costud O perioada am detinut o functie pentru care depuneam anual declaratie de avere si interese. In martie 2015 am renuntat la respectiva functie si mi s-a ... (vezi toată discuția)