avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... este legal ca politia locala sa dea amenzi de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

este legal ca politia locala sa dea amenzi de circulatie? concret ...

este legal ca politia locala sa dea amenzi de circulatie? concret ,au inceput sa sparga o straduta in apropierea casei mele si au pus un semn de sens unic,saptamana trecuta nu era,la jumatatea stradutei politia locala,care m au amendat cu 290 lei,e legal?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 04:45, 15 Iulie 2022
Da, pentru circulatia pe sens interzis pot da amenzi, conform legii 155/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal - oportunitatea depunerii, sanse castig viorelpopescu viorelpopescu Am fost oprit in data de 18.03.2013 de un echipaj de politie (sectoristi, nu erau de la circulatie) pentru ca, dupa cum au scris ei in PV, {... a condus auto ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare adinajichisan adinajichisan Buna ziua Saptamana trecuta camionul de la firma noastra a fost parcat la intrare in Dej pe o straduta laterala pe care intri exact din centura ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda contraventionala politia locala sect 4 gabone88 gabone88 Buna ziua, in data de 14.08.2018, am fost oprit si sanctionat de un politist din cadrul Politiei Locale Sector 4, pe motiv ca ma deplasam pe o strada cu sens ... (vezi toată discuția)