avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul pensie-salariu Bună ziua, vă rog să-mi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul pensie-salariu Bună ziua, vă rog să-mi spuneți dacă este specificat în ...

Bună ziua, vă rog să-mi spuneți dacă este specificat în codul muncii interzicerea cumului pensiei cu salariu la stat, (cu angajare pe perioada neterminată) solicit acest lucru deoarece mi-au refuzat participarea la concurs pe motiv ca sunt pensionar.(limita de vârstă).Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:26, 29 Iulie 2022
Nu este specificat în codul muncii interzicerea cumului pensiei cu salariu la stat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un pensionar se poate angaja la o institutie de stat sau nu ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Fratele meu a lucrat in armata si recent s-a pensionat de drept. Acesta vrea sa mai lucreze, pe langa pensie. Pe site-ul AJOFM a gasit cateva ... (vezi toată discuția)
Pensie militara ,salariu in invatamant SorinMatei SorinMatei Am si eu o rugaminte : Va rog sa -mi spuneti daca pot cumula pensia militara pentru limita de varsta cu salariu in sistemul de invatamant. In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)
Cim determinat panzarumitica panzarumitica potrivit codului muncii, una din situatiile in care se incheie contract individual de munca pe perioada determinata este si cazul pensionarilor. Este vorba de ... (vezi toată discuția)