avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declarare punct de lucru

Care sunt procedurile cu declararea puntului de lucru la administratia fiscala:?
Cel mai recent răspuns: carmolau , utilizator 22:53, 18 Ianuarie 2010
Punctul de lucru infiintat la registrul comertului trebuie declarat si la organul fiscal competent in a carui raza teritoriala isi are sediul societatea mama. Declararea la finante se face prin completarea formularului "Declaratie privind sediile secundare" la care se anexeaza copie CUI, mentiunea de la registrul comertului (cu infiintarea punctului de lucru) si dovada detinerii spatiului (contract de inchiriere, de comodat pentru spatiul unde se afla punctul de lucru).
Daca la punctul de lucru veti avea cel putin 5 angajati va trebui sa cereti cod fiscal separat pentru puctul de lucru, la DGFP in a carui raza teriotriala se afla situat punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru neculaiemilian neculaiemilian Ce acte imi trebuie pentru declararea punctului de lucru unde trebuiesc depuse si cat dureaza (punctul de lucru este in ilfov ) (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna seara, vreau sa-mi deschid un punct de lucru in alta localitate si in alt judet fata de sediu social.unde se depune actele,la registrul comertului unde ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru ssabina ssabina Buna ziua, Am un contract de inchiriere pentru un spatiu pentru o luna de zile. Intrebarea mea este: avand in vedere ca punctul de lucru trebuie declarat in ... (vezi toată discuția)