avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie sisteme antiefractie/antiincendiu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie sisteme antiefractie/antiincendiu

Buna ziua.

Am o problema si-as vrea sa stiu daca se poate gasi rezolvare.

Exista firma A cu activitate in telecomunicatii.
Firma A ar vrea sa instaleze si sisteme antiefractie/antiincendiu dar nu poate din cauza unor "conflicte" politic sa spunem...deoarece conducerea firmei A este ruda de grad I cu o alta persoana importanta care lucreaza de partea "cealalta" si prin legea lui interna spune ca nu are voie sa aibe rude de grad I si II care sa detina firma in domeniul respectiv.Insa,situatia in sine e pur intamplatoare.

Acum,intrebarea este,se poate cumva ca totul sa fie legal....se poate ca firma A sa detina jumatate dintr-o alta firma B? Si aceasta firma sa poata instala sisteme antiefractie?

Daca nu m-am explicat cum trebuie mai incerc inca o data.
Am nevoie urgent de raspunsul asta astazi.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marian84 , utilizator 00:29, 19 Ianuarie 2010
Banuiesc ca este o autoritate unde trebuie instalat acel sistem anti...,dar persoana importanta din cadrul autoritatii nu trebuie sa fie ordonator principal sau tertiar de credite ,nu trebuie sa fie implicat in procesul de achizitie sau in elaborarea caietului de sarcini pentru respectiva achizitie.Daca toate acestea sunt indeplinite nu cred ca ar fi un impediment daca nu sunteti administrator in firma B ci numai actionar sa zicem .Oricum situatia este foarte ambigua pentru persoana importanta nu pentru dumneavoastra.
Da.Pentru el nu e favorabil.Hai sa spun direct.
Lucreaza in politie iar el este cel care aproba autorizatiile firmelor prestatoare de servicii in domeniu si tot el le si suspenda.E ca si cum el "taie" si "spanzura" societatile pe profil.Firma exista inainte ca el sa ajunga de grad I cu actionarul principal al firmei A.Si aceasta intamplare dupa cum am zis e pur intamplatoare.
De aceea trebuie sa fac in asa fel incat sa fie totul legal si ca el sa nu-si piarda postul ca-l va muta in alta parte,in alt domeniu.

Ceva sfaturi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului tehnician electronist dodo64 dodo64 ma intereseaza fisa postului ptr tehnicean electronist productie si servis (vezi toată discuția)
Studii universitare necesare pt. proiectare sisteme securitate MarinelaPirvan MarinelaPirvan Ce studii universitare sunt acceptate, pt. avizarea unui cetatean, in proiectarea sistemelor de securitate, angajat la o firma cu licenta IGPR in proiectare si ... (vezi toată discuția)
Cod caen montare camere supraveghere OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, momentan sunt PFA si printre alte coduri CAEN detin si codul 9511 care include echipamente electronice periferice unde ma gandesc eu ca ar intra si ... (vezi toată discuția)