avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am o întrebare va rog..Soțul meu este in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am o întrebare va rog..Soțul meu este in închisoare ...

Buna ziua, am o întrebare va rog..Soțul meu este in închisoare cu executare 1an și 4luni pentru conducere fără permis.Dosarul in prima etapa i-a fost achitat de către Judecătoria Tg Jiu,după care redeschis de Curtea De Apel Craiova și așa a ajuns la închisoare .Am aflat despre un articol 426 alin B din Codul Penal cum ca s-ar putea redeschide procesul și in acest timp el va fi pus in libertate .As dori sa întreb dacă este adevărat pentru ca am auzit nenumărate păreri despre acest lucru încât efectiv nu mai știm ce sa credem..
Cel mai recent răspuns: mds18car , utilizator 11:14, 9 August 2022
Contestatia in anulare cu motivul indicat de dvs. presupune necesitatea existentei unor motive legate de existenta unei cauze de incetare a procesului penal. Chiar daca se formuleaza contestatie in anulare, pe durata solutionarii acesteia, condamnatul nu va pus in libertate inainte de admiterea acesteia, in eventualitatea in care s-ar admite.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazuri de admitere a contestatiei in anulare mezgageza mezgageza in ce cazuri sunt admise contestatiile in anulare (penal) (vezi toată discuția)
Incheiere sau sentinta Just-drept Just-drept Hotararea data de judecatorul de camera preliminara in baza art. 341, alin. 6 - Cod Pr. pen. este Incheiere penala sau Sentinta penala? (vezi toată discuția)
Infundat de infractori ralucka ralucka buna ziua!sotul meu a facut acum multi ani un credit la o banca cu ajutorul unor cunostinte care i-au procurat carte de munca falsa!!!astia erau o intreaga ... (vezi toată discuția)