avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, administratorul din blocul unde locuiesc nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, administratorul din blocul unde locuiesc nu îmi dă voie pe timp de vara ...

Buna ziua,adm .din blocul unde locuiesc,pe timp de vara nu imi da voie sa-mi repar caloriferul ce picura.Am gasit cu greu un instalator pt ca sunt greu de abordat si cand l-am gasit , binenteles instalatia blocului era plina ,am sunat adm si a spus ca el are treaba si nu poate golii instalatia si sa -mi fac programare . .Mentionez ca adm. are un instalator foarte scump si posibil ca cine nu apeleaza la instalatorul lui ne face probleme si pune bete in roate locatarilor. Va rog sa-mi spuneti ce sfat imi dati.?
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 07:10, 16 August 2022
Administratorul este corijent la capitolul comunicare. De altfel si dvs. invatati-va sa va adresati in mod corect: cerere la conducerea as. prop.
Sigur, instalatia de incalzire ramane plina, astfel ca cererea dvs. desi o adresati asociatiei, aceasta, la randul ei trebuie sa se adreseze furnizorului de energie termica.
Acum, functie de etajul la care stati, dupa remediere, o sa va coste reumplerea instalatiei, mai mult sau mai putin. Ceea ce banuiti dvs. - cum ca adminul ar avea niste meseriasi mai scumpi, sunt povesti... Adresati-va cui trebuie si nu le amestecati !
Ultima modificare: Joi, 11 August 2022
Adam Grecu, utilizator
Daca dv aveti probleme de solutionat trebuie sa comunicati sctrict cu reprezentantul legal al asociatiei de proprietari care este presedintele de asociatie si care este factor decizional
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta executionala
Nu aveti obligatia sa executati interventia numai cu instalatorul administratorului de imobil
Nu aveți montați robineți tur retur la calorifer ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultim etaj cu calorifere reci sau slab incalzite adrhc adrhc Buna ziua, locuiesc in Bucuresti, sector 5 la et.8 (ultimul). Dintotdeauna (10 ani) de cand locuiesc in actualul apartament caloriferele am observat ca se ... (vezi toată discuția)
Delimitare coloana comuna incalzire/responsabilitatea proprietarului leqchen leqchen Buna ziua, (incerc sa tin scurt primul meu mesaj pe acest forum) Ei: Bloc vechi, tevi vechi si ruginite, centrala proprie a blocului, fara robineti de ... (vezi toată discuția)
Modernizare apartament cristi.catalin cristi.catalin Salut, Am achizitionat recent un apartament intr-un bloc vechi. Dupa cumparare s-a inceput procesul de renovare deoarece apartamentul nu era locuibil. In ... (vezi toată discuția)