avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce șanse am la partajarea bunurilor comune, dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce șanse am la partajarea bunurilor comune, dacă imobilul se ...

Ce șanse am la partajarea bunurilor comune, dacă imobilul se află pe proprietatea socrului și toate actele sunt pe numele lui?

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:59, 26 August 2022
Niciuna.
Nu puteti partaja ceva ce nu e al dvs si al sotului.
Atunci ar trebui să intentez un proces împotriva socrului pentru recuperarea prejudiciului?

raluk0207 a scris:

Niciuna.
Nu puteti partaja ceva ce nu e al dvs si al sotului.

Asta e altceva,dacă ati locuit si investit in casa puteti avea un drept de creanta...
Da, doar un drept de creanță ati avea dar trebuie dovedit la proces.
Sfatul meu este sa mergeti la avocat cu actele de investiții ca sa stiti cum stați pe parte juridica.
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj deny_u deny_u am divortat de sotul meu acum 1 an si jumatate. pe timpul casniciei noastre el a mostenit casa parinteasca. o casa veche batraneasca, pe care noi am refacut-o ... (vezi toată discuția)
Partaj de bunuri comune- bani investiti in proprietatea socrului meu drmon drmon buna ziua! hristos a inviat. o intrebare: in urma cu 2 luni eu si cu sotul meu ne-am despartit. tot ce e in casa pe care am mobilat-o si intretinut-o timp de 7 ... (vezi toată discuția)
Am ridicat o casă cu fostul soț în curtea părinților lui. neavând acte la această casă, am dreptul la partaj? Maria755 Maria755 Buna ziua! Am ridicat o casa cu fostul sot in curtea parintilor lui. Parintii lui nu ne a trecut casa pe numele nostru. Intrebarea mea este : ne avand acte ... (vezi toată discuția)