avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu o lămurire: Ce ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu o lămurire: Ce perioadă ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu o lămurire: Ce perioadă de garanție trebuie să acorde clienților săi un service auto pentru seviciile de manoperă ?Care este cadrul legislativ care reglementează această perioadă ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:24, 1 Septembrie 2022
nu exista o perioada de garantare stipulata de lege. service-urile autorizate garanteaza insa manopera pe o perioada de cateva luni, conform politicilor lor comerciale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service reprezentanta - acceptare piese proprii Nevermind Nevermind Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat : - La o masina, aflata inca in garantie, sunt stricate 2 piese.Una ... (vezi toată discuția)
Garantie piese noi luate prin service auto mihaella_u mihaella_u Buna ziua, As vrea sa stiu daca serviceul este obligat sa dea certificate de garantie de la producator, in cazul schimbarii pieselor auto defecte cu unele ... (vezi toată discuția)
Un service auto are control de la garda de mediu. inspectorii ... ana.infoserv ana.infoserv Un service auto are control de la Garda de Mediu. Inspectorii de la Garda de Mediu considera ca piesele auto schimbate/inlocuite sunt deseuri. Mentionez faptul ... (vezi toată discuția)