avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Exista o lege in care este stipulat cum ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Exista o lege in care este stipulat cum trebuie tratata ...

Buna ziua. Exista o lege in care este stipulat cum trebuie tratata garantia la manopera a unei lucrari care nu este in domeniul constructiilor? De ex revizia unei centrale termice?.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:50, 16 Mai 2025
Aceasta este legea, citiți cu atenție :
[ link extern ]
Mai exact ce a facut la revizia centralei termice?
Sigur nu era VTP (verificare tehnica periodica ) obligatorie la 2 ani ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, eu intreb din perspectiva celui care presteaza serviciul, in vederea protectiei noastre in fata unor clienti care considera ca defectiuni ulterioare ale echipamentului pot fi puse pe seama noastra.

ricadinas a scris:

Mai exact ce a facut la revizia centralei termice?
Sigur nu era VTP (verificare tehnica periodica ) obligatorie la 2 ani ?

Ca unul ce face de vreo 20 de ani revizie (client) la centrale, cred ca trebuie sa va asigurati prin documentul care-l eliberati :
1. Descrieti exact locurile in care ati intervenit si ce ati inlocuit si cu ce (garnituri schimbate, curatare electrozi aprindere, inlocuire de piese electronice, etc)
2. Nu as putea sa va dau un termen exact, dar, parca la reviziile auto este un termen minim de 3 luni, la orice interventie.
3-6 luni sunt termene rezonabile. Piesele/echipamentele noi montate trebuie sa aiba o garantie de 2 ani.
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iscir pentru centrala de acasa? ? robertmihairadu robertmihairadu S\'altare. Zilele aceste m-a sunat o duduie spunandu-mi ca trebuie sa reinnoiesc autorizatia ISCIR (la doi ani), eu figurand in baza lor de date ca fiind ... (vezi toată discuția)
De când mi-am instalat centrala termică de apartament, reviziile care se fac din doi în doi ani au fost... doar pe hârtie. as vrea să mă lămuresc: în ce constă cu adevărat acea revizie? Unneinformat Unneinformat Buna ziua. De cand mi-am instalat centrala termica de apartament, reviziile care se fac din doi in doi ani au fost... doar pe hartie. Adica, se uitau cand a ... (vezi toată discuția)
Centrală termică reparație victorcernau victorcernau Bună ziua. A intervenit o defecțiune la centrala termică. Nu am reusit să efectuez această reparație cu firma care a executat ... (vezi toată discuția)