avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună dimineața. Oare pot sa dau în judecata firma ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună dimineața. Oare pot sa dau în judecata firma la care ...

Bună dimineața. Oare pot sa dau în judecata firma la care lucrez pentru ca ma supus la detectorul de minciuni? Aici găsiți povestea. Lucrez la o firma de curierat de 7 ani nu am avut nici un fel de problema de dispariție bani sau colete. Sunt implicate 3 firme în aceasta poveste. Am livrat niște colete la care unu era deteriorat, începând descărcarea ma chemat patronul sa îmi arate ca în coletul deteriorat lipește produsul, iam făcut hârtie cum ca lipsește produsul și ect procedura care e normal de făcut. După câteva zile m-au chemat la birou și mia zis ca să demonstrez ca nu eu sunt de vina trebuie sa fiu supus la detectorul de minciuni. Având în vedere ca am moralul la pământ și câteodată parca nu mai judecata adică sunt cu pishicul la pământ pot sa ii dau în judecata? Exista ceva lege legat de aceasta poveste?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:52, 1 Septembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti motiv sa ii dati in judecata.
Daca aveti moralul la pamant, mergeti la psiholog.
Testul nu e obligatoriu, nu va poate obliga sa îl faceți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca lucrez la o firma de curierat și din alte motive în colet ... Ale1987 Ale1987 Daca lucrez la o firma de curierat și din alte motive în colet nu a fost produsul și am fost la detectorul și a ieșit cu brio în privința mea pot sa dau ... (vezi toată discuția)
Bună seara. dacă ma duc la detector trebuie sa îmi dea ceva ... Camy2012 Camy2012 Bună seara. Dacă ma duc la detector trebuie sa îmi dea ceva hârtie? Poate firma la care lucrez sa ma supună acestor texte fiind ca nu am nici o legătură ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la curier, rezolvata negativ dupa un an de zile de la depunere. Ovi789 Ovi789 Buna, Anul trecut in februarie am achizitionat o baterie auto online de la ,agazinul XY si a fost livrata de UC. M-am dus personal la depozitul lor sa o ... (vezi toată discuția)