Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dacă am dat citirea la apometre corect și am plătit lună ...

Dacă am dat citirea la apometre corect și am plătit lună de lună întreținerea afișată, este corect ca să mai plătesc încă o dată 10mcubi de apă caldă pentru faptul că facturile nu au venit la timp?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:59, 3 Septembrie 2022
Daca facturile nu au venit a timp in ce baza au fost realizate calculele pentru impunere intretinere lunara?
Daca ati achitat obligatiile lunare de intretiere nu este legal sa achitati suplimentar alte sume
Sesizati official presedintele de asociatie si solicitati sa vi se comunice temeiul legal de impunere sume suplimentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul intretinere si penalitati intarziere unique636 unique636 Buna ziua Locuiesc cu chirie si am restanta la intretinere pe mai multe luni dar am achitat o parte destul de semnificativa. Intrebarile mele sunt: 1. ... (vezi toată discuția)
incarcarea listei de intretinerea la bloc andreyu andreyu Locuiesc intr-un apartament ,iar administratorul de bloc ne adauga la lista de intretinere cate 8-10 metri cubi de apa calda pe motiv ca vine factura mare si ... (vezi toată discuția)
Apometru defect NicolaeRazvan NicolaeRazvan În urmă cu 3 luni de zile m-am mutat în chirie într-o garsonieră, datorită serviciului.Probail datorită neglijenței mele, n-am verificat foarte ... (vezi toată discuția)