avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier 0,52 alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier 0,52 alcoolemie

Buna ziua, am avut un accident rutier in data de 31.05.2022, cu o alcoolemie in aerul expirat 0,52, mentionez ca nu au fost implicate si alte autovehicule, doar lovind o gramada cu pietre in urma deraparii pe pietris si pierderii controlului autovehiculului, in masina nu eram singur, cu alte doua persoane, 1 a necesitat ingrijiri medicale impreuna cu mine, cealalta nu, tot in acea zi la cateva ore am plecat din spital. Mi s-a dat arest preventiv 24 de ore, dupa care 60 de zile control judiciar, dupa expirarea celor 60 de zile de control judiciar nu stiu ce mai este de facut, a trecut o luna de cand l-am terminat si nu stiu ce mai este de facut, ce as putea sa fac ? Nu stiu cat am permisul suspendat sau anulat, nu stiu ce alcoolemie am avut in sange, nu stiu mai nimic ...o parere sau un sfat daca m-ati putea ajuta, multumesc !
Buna seara

Sunteti cercetat pentru comiterea a doua infractiuni:
1. conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului
2. vatamare corporala din culpa

Alcoolemia din sange este, de obicei, dublul celei din aerul expirat, deci sunteti peste 0,80.
Singurul sfat care poate fi dat este sa va angajati un avocat, care sa se intereseze de stadiul dosarului de cercetare penala.
Dreptul dvs de conducere este suspendat pe toata durata procesului penal. Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului bgeo20 bgeo20 Buna seara, Am fost oprit de catre organele de politie la un control de rutina si in urma testului cu etilotestul a rezultat ca am o alcoolemie de 0,51. Mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii, ... CristiLazar CristiLazar Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii, In data de 31.05.2022, am avut un accident rutier cu o alcoolemie de 0,52 aer expirat, in ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan kacio kacio Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,85 in aerul expirat , mi s-au recoltat doua probe de sange , dupa 3 ore am plecat si am fost oprit din nou si ... (vezi toată discuția)