avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. In cazul in care avocatul atesta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. In cazul in care avocatul atesta identitatea partilor, ...

Buna ziua. In cazul in care avocatul atesta identitatea partilor, a continutului si datei unui inscris (deci cand e asimilat functionarului public) poate fi subiect activ al infractiunii de luare de mita?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:52, 8 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avocatul, daca a fost mandatat sa reprezinte pe cineva, poate spune de ex. ca ala e fiul unui erou roman din Al Treilea Razboi Mondial, deoarece nu exista infractiunea de aparare mincinoasa. Riscul e doar sa nu fie crezut daca minte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat anamariacelik anamariacelik paote cineva sa-mi spuna o cale de arecupera o suma data unei persoane pentru un serviciu neefectuat? mai explicit: o anume persoana angajata la pompieri s-a ... (vezi toată discuția)
Sunt pedepsite intotdeauna faptele penale? maria18 maria18 ce pedeapsa poate primi o persoana acuzata cu art.215, art. 254, art. 289, art. 291? (vezi toată discuția)
O incadrare corecta a faptei va rog! Liliana_vdv Liliana_vdv Este vorba despre un ing. topograf care a fost numit de instanta sa realizeze o expertiza(aceasta a stat la baza lotizarii proprietatii) intr-un dosar partaj. ... (vezi toată discuția)