avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua Am un lot de teren intravilan si mai multe ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua Am un lot de teren intravilan si mai multe loturi extravilan ...

Buna ziua
Am un lot de teren intravilan si mai multe loturi extravilan din aceiasi parcela. Terenul face parte dintr-o singura bucata care a fost dezmembrata. Primaria refuza sa faca cadastru si ma impedica si pe mine sa fac cadastru invocand faptul ca tarlaua respectiva are probleme mostenite de la primarul anterior.
desemeni am fost si OCPI si mi-au spus ca-mi vor da negatie.
Prcatic am cadastru vechi dar nu-l pot actualiza. Am dreptul sa vand loturile de teren in aceste conditii?
Practic am un bun pe care nu-l pot folosi in nici fel?
Doresc sfaturi sau ajutor real competent.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 15:29, 17 Septembrie 2022
Nu cred ca va poate da nimeni un raspuns daca nu detailati problema.
Din faptul ca ``OCPI si mi-au spus ca-mi vor da negatie.`` nu prea se intelege care este de fapt problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune yrynela yrynela buna seara, va rog sa ma ajutati cu o problema, vreau sa ies din indiviziune de pe un titlu comun pe care suntem 8 coindivizori sau proprietari fiecare din ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren fara acces nutu_ionut nutu_ionut Buna ziua, vreau sa cumpar un teren extravilan pe care proprietarul l-a impartit in doua loturi. Lotul care are acces la strada l-a vandut iar la lotul pe care ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren claudiu21tgv claudiu21tgv Buna seara. Dețin un teren de aprox 3000 mp căruia vreau sa.i fac cadastru. Am vb cu un cadastrist si mai am de adus un certificat fiscal apoi sa depună ... (vezi toată discuția)