avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare datorii din caz de dezbatere a mostenirii. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare datorii din caz de dezbatere a mostenirii. Suntem 3 ...

Preluare datorii din caz de dezbatere a mostenirii.
Suntem 3 frații. Tatal meu a murit in 2018 si nu am dezbatut mostenirea pentru casa si teren. Mama traieste. Fratele meu a murit anul acesta, el nefiind casatorit si nu are copii. Cu cateva luni inainte sa moara a facut credite la banca. Ca sa dezbatem mostenirea după tata, noi ceilalti mostenitori o sa preluam datoriile fratelui meu?
Cel mai recent răspuns: maria isabela , utilizator 08:02, 21 Septembrie 2022
datoriile fratelui se vor dezbate odata cu succesiunea dupa frate.
nu are legatura cu succesiunea dupa tata.
Mergeti la notar și va explică.
Nu veți ieși în pagubă orice ar fi...

Scris din București
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog ,daca puteti sa-mi clarificati : cum vin nepotii ... miliuta miliuta Buna ziua Va rog ,daca puteti sa-mi clarificati : Cum vin nepotii la mostenirea tatalui decedat?In parti egale cu ceilalti 3 frati in cazul nostru?sau vin ... (vezi toată discuția)
Datoriile bancare ale pãrintilor se rasfrang asupra copiilor în caz de deces? sebastiancristian sebastiancristian In urma decesului mamei, am devenit coproprietar al casei cu tatal si fratele meu. Fratele meu este plecat de multi ani din tara si nu se va intoarce aici, ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbătută, un moștenitor decedat dator la bancă: ce riscă ceilalți moștenitori? elenadragoi2008 elenadragoi2008 Buna ziua tuturor Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la următoarea speță : Sunt 3 frati care au casa părintească dar fără succesiune făcută. ... (vezi toată discuția)