avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Ce pot face având în vedere că fratele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Ce pot face având în vedere că fratele meu și ...

Bună ziua. Ce pot face având în vedere că fratele meu și cu mama au făcut la notar cu o cunoștință o procură specială din care reiese că ei l-au puternicit pe acesta să facă toate demersurile ptr.un teren și aici mă refer la reîntabulare ( acesta fiind deja întabulat pe noi) ,vânzare cotelor lor etc.Noi fiind 4 frați doar ei au făcut această împuternicire pe care nici nu au primito la mână și spun că ei nu au semnat așa ceva,ei fiind chemați doar ca să facă împuternicirea fratele meu pe mama (act pe care l-au și primit de la notar). Mai precizez că în această procură pe care am ceruto eu de la acea cunoștință mai scrie și că va îndeplini toate formalitățile ptr.vânzarea terenurilor din extravilan,noi fiind proprietari și a încă 2 terenuri. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: IliesIca , utilizator 18:22, 10 Octombrie 2022
Buna ziua,

Nu am inteles speta. Cine sunt proprietarii imobilului? cine/cui a dat procura?

Daca sunteti mai multi proprietari nu se poate vinde imobilul fara acordul celorlalti.

Procura poate fi revocata de partile care au dat-o.

Cu stima.
Așa este,suntem 4 titulari de drept și ne ajută mult răspunsul dvs, Revocarea procurei se poate face la orice notar ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, ulterior notarul notează procura in registrul de revocare a procurilor.

Mulțumim mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.dacă am făcut un contract de vânzare -cumpărare ... IliesIca IliesIca Bună ziua.Dacă am făcut un contract de vânzare -cumpărare de mână acum 4 ani cum pot autentifica acel contract? Amintesc că unul dintre vânzători a ... (vezi toată discuția)
procura Veronica Popescu Veronica Popescu Pot ataca procura pe care o voi reda in continuare cuvant cu cuvant, motivul fiind ca prin aceasta procura nu i se permitea persoanei imputernicite sa vanda? ... (vezi toată discuția)
Teren mostenit - conditii pentru vanzare aledical aledical am un teren care l-am mostenit din partea mamei sintem 4 persoane pe 2800mp la intabulare l-am parcelat in doua 1400mp eu acum vreau sa vind o parte de 1400mp ... (vezi toată discuția)