avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... EUIPO - produs marca inregistrata este sau nu legal sa ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

EUIPO - produs marca inregistrata este sau nu legal sa fie comercializat ...

EUIPO - produs marca inregistrata este sau n7 voie sa fie cometcializat de alta firma decat cea care a inregistrat produsul
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:09, 7 Noiembrie 2022
Referitor la produsele, marca inregistrata pe tritoriul UE,-EUIPO, m-am trezit ca dupa ce am achizitionat un produs de pe alibababa m-a contactat o doamna care pretinde ca produsul cu pricina este inregistrat de ea. Si mi-a scris cam asa: "Bună ziua . Vă rugăm să ne furnizați compania prin care vindeți produsul " ondulator fără căldură din mătase naturală ". Având în vedere că produsul nostru este înregistrat și patentat pe teritoriul României și EU, nici o altă companie nu poate comercializa legal, un produs care sa dețină aceleași caracteristici. Va rugăm sa ne oferiți datele companiei prin care il comercializați, pentru a vă trimite aceste aspecte menționate deasemenea, prin documente certe, prin avocații companiei noastre sa nu existe confuzii. Vă mulțumim, așteptăm informațiile complete, împreună cu o adresa a sediului social pentru a vă putea expedia notificarea."..Am gresit eu cu ceva? Si sunt nedumerit de faptul ca-mi cere informatii despre firma pe care o detin. De ce? Ma puteti ajuta, va rog, cu un sfat? Exista lege care sa nu-mi permita sa aduc produse deja matca inregistrata? Va multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
patentul bate marca inregistrata. aici e vorba de inventii/ inovatii. iar daca furnizorul dvs nu si-a inregistrat patetul (brevetul, pe romaneste) in Romania, e obligat sa cedeze locul celui care l-a inregistrat. totusi, e bine sa va informati mai intai despre ce este vorba. asa cum ei v-au cerut date, si dvs sunteti in drept sa le cereti sa-si demonstreze prioritatea. cu buna credinta si in mod onest
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs patentat alin79 alin79 Buna seara, Daca aveti amabilitatea si timpul necesar sa ma lamuriti si pe mine legat de comercializarea unui produs patentat. Urmeaza sa achizitionez un ... (vezi toată discuția)
Cumparare licență Amiel Amiel Se da urmatoarea speta: O societate obtine licenta pt comercializarea anumitor produse. Acele produse sunt comercializate si de alte societăți. Societatea ... (vezi toată discuția)
Popsockets Ion Creanga Ion Creanga Buna ziua! Reprezint un magazin ce vinde accesorii GSM. De curand au aparut pe piata produsele Popsocket, suport de mana pentru telefon. Zilele trecute, a ... (vezi toată discuția)