avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Camera preliminara, plangere impotriva ordonantei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Camera preliminara, plangere impotriva ordonantei procurorului ...

Camera preliminara, plangere impotriva ordonantei procurorului si procurorului sef - divulgare secret profesional (identitatea petentului fata de parat. Paratul pandit petentul, abordat in vecinataea locuintei si amenintat). Parchetul a apreciat ca nu exista prejudicii. Judecatorul de camera preliminara a respins cererea petentului ca neintemeiata. Ca petent mai am vreo cale de atac, sau direct CEDO?
Cel mai recent răspuns: Kristina2023 , utilizator 23:31, 30 Noiembrie 2023
Nu mai aveti cale de atac.
Multumesc.
Ati apelat la CEDO? Ma intereseaza si pe mine speta aceasta. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasare cauza de malpraxis medical prin prescriptia raspunderii penale Marcel2017 Marcel2017 Va supun atentiei urmatoarea spetă de malpraxis medical: Am depus plangere împotriva soluţiei de clasare cuprinsă în Ordonanţa nr.... emisă de ... (vezi toată discuția)
Care e calea de atac? Just-drept Just-drept Cineva din familie a avut un proces la Curtea de Apel, judecat de catre judecatorul de camera preliminara. In urma judecatii, judecatorul a respins ca ... (vezi toată discuția)
Calea de atac impotriva incheierii pronuntate in procedura prevazuta de 340 cpp ionita_emil ionita_emil Speta este urmatoarea: Eu am formulat o plangere penala . O a doua persoana a formulat o plangere similara. Procurorul a dispus reunirea dosarelor Procurorul ... (vezi toată discuția)