avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt student(cetatean moldovean) la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt student(cetatean moldovean) la Facultatea de ...

Buna ziua! Sunt student(cetatean moldovean) la Facultatea de Constructii din Bucuresti si ma intereseaza care sunt pasii pentru obtinerea vizei de studii, mai exact de ce documente am nevoie si de unde le pot obtine. Aceasta viza imi este necesara pentru obtinerea permisului de sedere(de lunga durata) in Romania si nimeni nu a putut sa-mi spuna unde sa ma adresez pentru obtinerea ei. Va rog frumos sa ma ajutati si va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 10:52, 28 Octombrie 2022
Buna ziua,
Va trebui sa va interesati la Directia pentru Imigrari a Mun. Bucuresti.
Va las mai jos un link cu informatii/documente necesare si un link cu datele de contact.
Succes!
[ link extern ] /
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul ... sadosalul sadosalul salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul de sedere si cum ma pot angaja daca nu sunt cetatean român. sunt din Republica Moldova si ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie de munca pentru cetatean strain cristynn cristynn Buna ziua, Sunt cetatean din Republica Moldova,studenta in Bucuresti cu permis de munca eliberat in scop de studii. Am obtinut o autorizatie de munca in ... (vezi toată discuția)
Viza de lunga sedere Jonny93 Jonny93 Sunt cetatean moldovean, casatorit cu o romanca; Sotia locuieste in Romania. In momentul de fata sunt in Romania. Am intrat cu viza de scurta sedere. ... (vezi toată discuția)