avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Încerc să fiu mai scurt. Anul trecut în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Încerc să fiu mai scurt. Anul trecut în imobilul ...

Bună ziua.
Încerc să fiu mai scurt.
Anul trecut în imobilul unde locuiesc sa efectuat o lucrare de modificare a unei instalații de gaze naturale(mărire debit, pentru centrale)de către o firmă.
Cei care am fost hotărâți sau au avut bani (pe banii noștri, mai puțin alți locatari) am plătit plata execuției respectivei instalații, firma a tras instalația inclusiv la cei care nu au contribuit(doar in exteriorul locuinței, la ușă), între timp aceștia și-au băgat centrală leganduse efectiv la instalația care a fost plătită de noi (factura și proiectul fiind pe numele unui locatar) cum putem legal forța pe cei care nu au platiti nimic altfel încât să plătească?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:10, 1 Noiembrie 2022
Bună ziua.
Încerc să fiu mai scurt. Actiune in instanta.
Initial notificati proprietarii care s-au racordat la instalatie cu obligatia achitarii cota parte instalare infrastructura-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coloana de gaze de pe scara ??!!! Silviu79 Silviu79 Buna ziua! In anul 2008 coloana de gaze pentru centrale termice de apartament de pe scara blocului era ridicata pana la etajul 2. Eu locuind la etajul 4 a ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Obstructionare racordare la reteaua de gaz metan del_gf del_gf Doresc sa-mi instalez o centrala termica si pentru aceasta trebuie sa ma racordez la instalatia de gaze naturale din scara blocului. Aceasta este realizata de ... (vezi toată discuția)